Software voor meerjarenonderhoud
Software voor Meerjarenonderhoud   Home Over Plandatis BV Producten Inloggen Contact

Home

Kenmerken
Conditiemeting
NEN 2767
Aankoopkeuringen
Rapportages
iPad & Tablet PC
Handleiding
Inloggen
Contact

O-Prognose   
O-Prognose: nieuwe standaard in aankoopkeuringen


Met het windowsprogramma O-Prognose (Onderhouds Prognose) bent u in staat om op een eenvoudige wijze een aankoopkeuring te maken. Dankzij de bibliotheek kunt u in zeer korte tijd uw aankoopkeuring of verkoopkeuring genereren. Met behulp van foto's bij de bouwdelen, badkamer of CV-ketel kunt uw opdrachtgever een fraai uitziend rapport leveren.
U kunt rapportages maken overeenkomstig NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

De mogelijke opbouw van uw rapport:

   Voorpagina inclusief foto's.

   Algemene informatie over het object .

   Overzicht elementen.

   Overzicht Bevindingen/Gebreken inclusief foto's.

   NHG Rapportage.

   Toelichting NHG-rapportage.


Meerdere inspecties op 1 dag!


Met ondersteuning van eventueel een tablet-pc is het mogelijk om tijdens de inspectie uw aankoopkeuring te maken. U kunt er zelfs voor kiezen om dit direct online te doen, maar u kunt ook gewoon lokaal uw gegevens invoeren. Als u met name bouwtechnokeuringen of aankoopkeuringen uitvoert is het natuurlijk mogelijk om ter plaatse de benodigde rapportages te printen.


Helder overzicht
Het scherm van de tablet PC is kleiner dan het scherm van een laptop. Door handig gebruik te maken van de inklapbare vensters binnen O-Prognose heb je maximaal overzicht. Eenmaal terug van het inspectiewerk kunt u de bestanden met een druk op de knop weer bijwerken. Indien u foto's heeft gemaakt tijdens de inspectie kunnen deze in het project automatisch geintegreerd worden.
© Copyrighted, Plandatis BV 2011